Droga Pani proszę kupić kochance męża bukiet kwiatów - niech sobie go weźmie. A Pani życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze. P.S. Nie ma tego złego. Zasługuje Pani na kogoś lepszego. Pozdrawiam.
A ja powiem tak, dziś rozejść się jest nie problem, a co potem.Przecież faceci z kimś nas zdradzają!Są to mężatki, rozwódki, samotne" słomiane wdowy", które szukają partnera bo chcą być kochane.A potem Ty należysz do takiego grona kobiet.
Zdrada jest podłością, ale zanim definitywnie powiesz tak to koniec, daj sobie czas po to jest separacja.Kto wie może oboje zatęsknicie za sobą, a może będzie to czas który pokaże ci ,że bez niego jest naprawdę fajnie.
Jeśli ty byłaś do tej pory wierną żoną , to ty rozdawaj karty w tym rozdaniu.Pokaż,że jesteś silną kobietą a on jest dodatkiem.Kto wie może naprawdę cię kocha, popełnił błąd którego żałuje.
Nie jest tez całkowitą prawdą ,że człowiek zdradził i będzie to robił już do końca i za każdym razem.Będzie to robił, dopóki będzie miał na to twoje przyzwolenie.Ludzie dojrzewają emocjonalnie z wiekiem i własnymi przeżyciami.
Kobiety też zdradzają.
Zastanów się, apotem podejmij właściwą dla siebie decyzję.Nie pytaj ludzi, bo większość ci powie zakończ, kopnij go itd, a tak naprawdę w swoim gniazdku boryka się z podobnym problemem.
To twoje życie i nikt go za ciebie nie przeżyje.
Skorzystajcie z poradni małżeńskiej jeśli chcecie być dalej ze sobą
A jeśli nie to zakończcie bez żalu związek i dajcie sobie szanse na inne jutro(usłane innymi problemami).
Bardzo mądre słowa, chociaż dawne, to dla mnie dziś aktualne.... Czuję się jak zwierzę złapane w sidła.... i nie umiem znaleźć sobie miejsca a moje myśli są tak rozbiegane, że nawet nie wiem czy to moje myśli.....
Idealny facet - nie pije, nie pali , nie zdradza , nie istnieje. Sposób prosty - nie wchodzic w zwiazek małżeński , żyć jakis czas na przysł "karte rowerową" . Czas wszystko pokaże to najlepszy doradca.
Głupi pomysł gościu 19:21. Idąc Twoim tokiem rozumowania aby uniknąć wypadku samochodowego najlepiej nie jeździć itd. Życie na "kartę rowerową" to nie dla mnie. Może dzięki temu, że mam takie przekonania i wiedziałam że tylko facet o takich jak moje będzie wchodził w grę - dziś jestem szczęśliwą mężatką i to już ponad dekadę.
A ja to bym olała, niech się ,,gzi,, a za to w łóżku traktować go urządzenie do seksu, żeby mi było tylko dobrze a on, jak nic nie wart na takie traktowanie zasługuje, skupić się tylko na orgazmie, tylko, żeby mieć takie podejście troszkę trzeba przeżyć, pozdrawiam
Nie da się kochać w pełni z kimś do kogo nic się nie czuje....
strasznie wspolczuje wszystkim zdradzonym, nie ma nic gorszego na swiecie od zdrady, ludzie, ktorzy sie jej dopuszczaja nie zasluguja na to zeby zyc... oczywiscie mowie o szczesliwych z pozoru zwiazkach, w ktorych jedna osoba potrafi podlozyc komus taka swinie.
Jakby mnie zdradził,to w końcu zaczęła bym o niego dbać,aby do innej nie poszedł.
A mnie zdradziła żona z moim nalepszym kolegą , mówił że jest przyjacielem mojej rodziny , szubrawiec , żeby mu ta broda łeb ukręciła bydlakowi z Radwana.
@23:50 współczuje Ci chłopie . Zostawiłeś ją czy nadal jesteście razem ?
Ci którzy dopuszczają sie zdrady , nie zasługuja na to zeby zyc.??? Czy nie jestes zbyt okrutny? Powiedz mi w takim razie na co zasługuje ktos , kto kogos zabił. Bo mam wrazenie ze wsadzasz tych co zdradzili i tych co zabili do jednego wora.A powinno chyba byc jakies kryterium . Tak mi sie widzi , ze zdrada a zabójstwo to cos zupełnie innego.Tak to wyolbrzymiacie jakby było najwiekszym swinstwem zrobionym innemu człowiekowi. Gówno prawda- jest mnóstwo innych, gorszych swinstw o duzo wiekszej szkodliwosci moralnej i fizycznej. Po tym mozna sie otrzasnąc i zyc dalej .
Bardzo często zdrada prowadzi właśnie do takich tragedii jak zabójstwo. Albo samobójstwo. Nigdy nie wiadomo jak to wpłynie na zdradzonego, do czego go popchnie. Kto zdradza musi mieć świadomość tego, że może swoim czynem uwolnić demony.
Znam przypadek, gdzie kobieta po tym jak ją mąż zdradził, popełniła samobojstwo. W sumie dojrzała kobieta 40 lat, dzieci dwoje, normalna, stabilna, a tak zareagowała.
Dlatego zdrada może być ogromnym wstrząsem dla naszego partnera i nigdy nie wiadomo, co może się stać. Dlatego nie warto ryzykować. Jak chcemy być z kimś innym, to trzeba rozstać się kulturalnie z daną osobą i układać sobie życie w inny sposób.