Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zdrada

Ilość postów: 16 | Odsłon: 1866 | Najnowszy post
  • Zdrada

Podejrzewam męża o zdradę i to chyba związek długotrwały, ratunku! co robić? jak się dowiedzieć kim jest ta druga?

Gość_ppp
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Zdrada

a po co ci to wiedziec, jeszcze sie dowiesz, ze to twoja siostra lub przyjaciółka.... omń to, żyj dalej, nie masz wyjścia:)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Zdrada

jeśli dobrze się obiera,perfumuje,goli okolice intymne,pisze ukradkiem sms-y lub gdzieś dzwoni.Sama jestem kochnką żonatego, ale zakochalismy się w sobie...

Gość_......
      Zgłoś
      Odpowiedz

Oszzzz Ty z...!Nie możesz sobie wolnego faceta poszukać tylko rozbijasz małżeństwo?Już całkiem brak przyzwoitości niektórym...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

zacznij zdradzac i ty- wszyscy to robia

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

nie wszyscy ja nie i jestem pewna że mąz mnie też nie a mamy 10 lat stażu

Gość_męzatka
        Zgłoś
        Odpowiedz

Mężatka tak trzymaj, Ci co zdradzają prędzej czy później będą tego żałować..

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

I zostaną z ręką w nocniku hehe!I dobrze im tak!

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

a moze kochanka nie wie ze on jest zonaty wiele mezczyzn tak robi udaja kawalerow

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Zawsze sie mozna zakochac !nawet bedac mezatka ....serce nie wybiera .nie ma chyba takiej kobiety na swiecie ktorej sie komplementy nie podobaja..do 9.53 zadalas pytanie ktos Ci odpowiedzial kazdy ma swoje zdanie i zycie ja tez za tym jestem mozna sie zakochac bedac mezatka a takze w zonatym!

Gość_gggggggggggggg
                Zgłoś
                Odpowiedz

to po co sie wychodzi za maż - nie z milosci?, ale obluda, stoicie na oltarzu mowiac tak a w rzeczywistosci siano w glowie

Gość_brrrr
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jestem mezatka i mialam kochanka zonatego,to byly 2 wspaniale lata i chociaz nie jestesny razem bo on wyjechal daleko to nie zaluje niczego,nadal sie kontaktujemy ale telefonicznie.Wychodzilam za maz majac 20 lat,wydawalo mi sie ze to ten ale po 10 latach wiem ze nie!

Gość_kinga
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Jeśli tak to uczciwiej się rozwieźć niż żyć w obłudzie i oszukiwać drugiego człowieka. Ludzie, nie dajcie sobie wmówić, że zdrada jest czymś dobrym i normalnym! Pozdrawiam wszystkich, którzy nie zdradzają.

Gość_uczciwy
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Jakie rozwieść - coś Ty 18;38 - przecież to katolicy, chodzili na pewno na nauki przedmałżeńskie, ślub w kościele brali i rozwieść się mają?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

a jak po to napisalas watek zeby szukac problemu to nie pisz nic tylko do meza miej pretensje.

Gość_gggggggggggggg
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jeżeli masz podejrzenia, myślę, że powinnaś szczerze porozmawiać z mężem... Nikt nie zasługuje na życie w oszustwie.. Mam nadzieję, że nie jest za późno, że Twój mąż się ogarnie i nie skrzywdzi Cię a najberdziej mam nadzieję, że to są tylko Twoje przypuszczenia..Trzymaj się.. Co do poprzednich postów.. niektórzy nie dorastają do prawdziwej miłości, która powinna być oparta m.in. na wierności.. i lojalności.. zdrada nie jest czymś normalnym popieram przedmówcę.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -