Kolejna jakaś beznadzieja .....
Mnie tam nie obchodzi cudze życie, ale jak czytam takie wypowiedzi, to nie mogę się powstrzymać od pytania: "a skąd wiesz czy już cię nie zdradził?"... Liczysz na to, że od razu by ci się przyznał?
A co dziwnego w tym, że małżonkowie mają do siebie zaufanie? Czyż nie tak właśnie powinno być? Nie wszyscy zdradzają. Żal mi ludzi, którzy mają złe doświadczenia i przykłady. Nie można jednak wszystkich mierzyć jedną miarą. Udane i szczęśliwe małżeństwa naprawdę istnieją.
gdy mnie mąż zdradzi to nie będę się tu żaliła a również to zrobię i tyle w temacie,dlaczego on może a ja nie a potem będziemy kwita i sobie po wybaczamy albo każdy w swoją stronę ,gdyby więcej kobiet tak zrobiło to by męzowie się zastanowili nad swoim skokiem w bok
Zrozumieją jak już, paniom jeśli l.mng.
Chyba nie rozumiesz o co chodzi. Zaufanie, a pewność to dwie różne sprawy. Jest pewna różnica między "Gdyby mnie zdradził...", a "Gdybym się dowiedziała, że mnie zdradził..."
"Udane i szczęśliwe małżeństwa naprawdę istnieją." - co do tego zgadzam się w 100%, tylko że są też takie udane i szczęśliwe małżeństwa, w których oboje się na wzajem zdradzają, a w domu wszystko jest idealne... Sam z resztą znam takie małżeństwa...
do gość 14;49 masz całkowitą racje nigdy nie mów nigdy bo można się rozczarować..trochę niepewności bardzo dobrze robi dla zwiazku
Mocno spłycacie temat. Kobieta nie może zawsze wyglądać jak gwiazda filmowa. Jak mąż ją kocha, to kocha ją także wtedy, kiedy łazi w powyciąganym dresie i ma nieuczesane włosy. To samo działa w drugą stronę. Ponadto, jeśli są w związku dzieci, to wiadomo, że jedno z rodziców zawsze musi, przynajmniej ja dzieci są bardzo małe, zostać w domu, a drugie pracować. Chyba, że mają cudownych dziadków, którzy od ręki oferują pomoc. Problemem współczesnych związków jest to, że ludziom nie chce się walczyć o uczucie. W przypadku zdrady winne są 3 osoby: osoba zdradzająca, zdradzana i ta, z którą się zdradza. Ja uważam, że jak się ludzie naprawdę kochają, to nie ma mowy o zdradzie. Związek się naprawia. Niemal z każdego kryzysu da się wyjść. A jak się nie da - kończymy jeden związek i zaczynamy drugi.
Podpisuję się rozżalona, bo jak obserwuję Was młodych to serce ściska. Jestem z pokolenia, które pielęgnuje pewne wartości, które dla Was są obce. Dla nas przysięga jest święta. Oboje tak uważamy. Poza tym my kierujemy się sercem i rozumem, a wy dolnymi częściami ciała. Stąd tak wiele wątków typu: zdrada, lub szukam kochanka czy kochanki. Współczuję.
Nowa ja... poprawna forma rzeczownika "pani" w celowniku (komu? czemu?) - "paniom": pozostaje nam tylko życzyć tym (komu?) paniom...
Forma "panią" to biernik (kogo? co?) -kogo widzę? -widzę panią.
Wiem, że to nie na temat ale notorycznie spotykam się na forum z tym błędem i strasznie mnie on razi :) 4 klasa podstawówki się kłania. Nie jestem nauczycielką, bo pewnie za chwilę zostanie mi to zarzucone. Po prostu wypowiadając się publicznie wypadałoby robić to poprawnie. Pozdrawiam :)
ot i tu jest sedno kobiety które szukaja zonatych facetów chca byc dowartosciowane bo maja niskie poczucie wartosci i zakompleksienie bo ich maz taki niedobry wiec szukaja pocieszyciela-wiedzac dobrze ze rozwalaja lub wprowadzaja zamet do czyjejs rodziny..nie wiedza sz...y ze najbardziej cierpia dzieci.Ale wiem ze takie osoby pózniej zostaja same ze swoim morale -bo zło którego narobiły predzej czy pozniej do nich wróci.
Mylisz się. Zaufanie i pewność to jedno i to samo. Ktoś, kto nie ufa, nie ma też pewności. Jeśli w małżeństwie jest zdrada to nie jest to żadne udane i szczęśliwe małżeństwo. Bzdury opowiadasz.
Trza być idiota albo idiotka zeby wybaczac zdrade i prosic sie faceta badz kobiete.
to z ciebie dupa a nie facet do 21.31 nigdzie nie ma kolorowo to ze nie masz dzis kasy znaczy ze idziesz zdradzic???nie szukaj sobie głupich wymówek juz czas bys odkrył swa niedoskonałosc.bo jak ktos kocha to nie chodzi na boki mimo pokus.bo pózniej to idzie w druga strone ty zdradzisz to i ciebie zdradza sprawa sie rypnie predzej czy pózniej i koniec tematu.a nie warto.bo pozniej mozesz załowac całe zycie i czesto tak własnie jest.
Do wszystkich zdradzajacych:idzcie na Zebiec tam przynajmniej oprócz wrazen zarobicie troche kasy..riposta:jak was wpuszcza ???
popieram jakis głupi gówniarz ktory zycia nie zna uwazaj zebys sobie przez te skoki w boki smrodu nie narobił i syfu nie załapał bo wiesz juz niejeden taki kozak był a pozniej lament i płacz ale troche za pozno
Chlopie, nie potrafisz poprawnie zbudować zdania po Polsku a przejmujesz się mną. :-) Miałem kilka kochanek i nie żałuję. Najwięcej tu krzyczą ci bez pojęcia i doświadczenia. Zapewne żony tych krytykantow szeptaly mi do ucha :-D