No puknij sie w czoło z tym swoim dystansem i lekkoscia bytu seks dla jednorazowego uzytku-do seksuologa sie zgłos bo moze masz problem...sie leczyc trzeba-i nie dramatyzuj .ale pustka w głowie jejju
No i co za dramat, zapatrzone w siebie neurotyczki? Nieszczęście prawdziwe to jest choroba dziecka, śmierć w rodzinie, takie rzeczy...
Byście się zastanowiły co chłop dostaje od tej innej czego nie dostaje od Was. I dlaczego zdradził. Może jak przestaniecie wpatrywać się tylko w siebie i swoje przeżycia i rozejrzycie dookoła to Was oświeci. Choć szczerze wątpię.
Nie mężowie zdradzają lecz żony. Moja żona nie pracowała w domu nic nie robiła znalazła se amanta zdradziła podczas rozwodu miała jeszcze kilkunastu, tak jak się okazało później że 5lat miałem rogi. Ale to nic przecież wam baby wszystko wolno. Mam nadzieję że życie wam się odplaci z nawiązką za zdrady kłamstwa i podobne.
Oczywiście, jak jest sprytna szmata i dobrze manipuluje, to zakochany człowiek może się długo nie zorientować.
Bywa też tak, że ‘ból głowy’ lepszej połowy trwa przez kilka dni, tygodni, lat (do wyboru, wg możliwości i potrzeb) i wówczas, niestety, łatwiej o nieszczęście.
Gorilla
@16:53 za wykopalisko roku należy się nagroda .
70 letnia babcia , martwiła się że jej wnuczek nie miał jeszcze seksu . Postanowiła więc poprosić swoją równie młoda koleżankę by ta takową mu udzieliła .
Wnuczek wraca od koleżanki , cichy i myślący aż w końcu pyta babcie ...Babciu powiedz dlaczego na początku było tak ciężko i nie przyjemnie a później już mokro .
Babcia : No widzisz wnusiu , na początku to były strupy , a później już ropa .
12.26 a , to te nic nie robiace zony co pieprza ze maja zaradnych mezow. Siedza w domu i dupa sie nudzi