Czy możliwe jest wybaczenie drugiej połowie ciągłego okłamywania i zdrad.
Nie, zostaw, osoba która nieraz zdradziła prędzej czy później ZAWSZE do tego wróci. Szkoda marnować czasu i życia, wiem co mówię
Jeżeli osoba która zdradziła zrozumie swój błąd i będzie chciała odzyskać twoje zaufanie to związek może przetrwać.Ale do tego potrzeba dużo czasu. Życzę cierpliwości.
Jak zdradził kilkukrotne to zrozumie swój błąd?Ile masz lat kobieto żeby w to uwierzyć?
Narzeczoną zdradzał, zostawiła,potem żonę, zostawiła i ciebie beti teraz też zdradza tylko o tym nie wiesz.
Zdradzają zarówno faceci jak i kobiety i to w równym stopniu. Nieważne czy to związek czy małżeństwo i jaki ma ktoś status. Zauważyłem tylko inne przyczyny zdrady. Facet zdradza jak jego partnerka się zbytnio odsuwa, a kobieta zdradza jak partner się za bardzo przysuwa. Nie jest to oczywiście reguła ale najczęściej jest właśnie tak. Sam się z tym również zetknąłem osobiście. Dwie moje ex mnie zdradzały za plecami, bo za bardzo je przytłaczałem chyba miłością. Jak sam się umawialem będąc wolnym, to okazało się że cztery z tych kobiet w tym czasie było zajęte, do czego się oczywiście przyznawały gdy wypływały tego symptomy. Jedną nudził jej facet, bo chciał wszystko robić z nią, druga była zaręczona już nawet ale poczuła odmianę, że nie trzeba hej na wszystko przytakiwać i się zauroczyła, o trzecią jej facwt był tak zazdrosny że nie mogła się prawie nigdzie ruszyć a i tak go zdradziła. Raptem czwarta była po prostu znudzona rutyną.
Zagadka: Czym się różni kobieta od dzika?
To pewnie za nałego masz alb onnie potrafisz damicy zaspokoić.