Doszło do tego że musieli założyć sobie wątek gdzie nikt bez założonego konta się nie wypowie. Wreszcie nikt ich nie skrytykuje i mogą sami siebie wielbić. Ciemniak13 jeszcze czasem się gdzieś wypowie (oczywiście standardowo w jego wypowiedziach nie będzie większego sensu), ale felice123 wreszcie ucichła- zrozumiała że jej hipokryzję wszyscy już znają i nikt jej zdania nie bierze na poważnie.
Po ostatnich wyczyach ich idoli przy pomniku to się nie dziwię, że wolą nie komentować, bo na starcie mieliby szach mat
PS. Nie to, że ich nie lubie czy coś, szcunek za temat miedzymoże czy jak to tam się zwie, ale to temat sprzed 5-6 lat. Świat poszedł już dawno do przodu,a oni nadal o równoległej rzeczywistości.
A kogo dupa o to boli ??
Przyjemnie jest przeczytać ludzi co niekonieczne mają poglądy do moich podobne ,ale potrafią je wyrazić w formie przyswajalnej
...a ty czy tamten?>??
tylko o jednym
....pis to
....po tamto
szkoda czasu na was buraki i wasze słabostki i fobie
więcej pokory mniej nienawiści idioci ,zgoda buduje niezgoda rujnuje
jak wam to przekazać ?
bejsbolem nie mogę !!!
Ostatnie zdanie odrazu pokazuje że mamy tu do czynienia z "prawdziwym patriota".
Do wpisu początkowego- ani ciemniak, ani Felka nie ucichli tylko nadają anonimowo i zachowują się jeszcze bardziej chamsko i wulgarnie, niż wtedy, gdy się podpisują. Oboje bardzo się pilnują w tym względzie, żeby nie pokazać swoich prawdziwych i charakterów.Ten ich osobisty wątek, to jest dopiero beka.Pieprzą coś od rzeczy niby świętojebliwie, w między czasie się kłócą, a każdą wypowiedź kończą słowem AMEN. Nie przeszkadza im to, szczególnie ciemniakowi, że dwie minuty wcześniej, w innym wątków wyzywał ludzi od ku... i skur.......ów. Dobrze, że jest to forum, bo inaczej nie wiedzielibyśmy ilu wariatów żyje obok nas i że ludzie znani(im się wydaje, że nikt nie wie kim są) gdy są anonimowi, niczym się nie różnią od patologii z krwi i kości spod monopolowego.
Tak tylko się zapytam - podaj ten post, w którym dwie minuty później nazywałem kogoś od "ku... i skur ...". Chętnie go przeczytam. No to jak? Dasz radę?
Cały wczorajszy dzień oboje dawaliście popisy chamstwa w wielu wątkach, a ty w szczególności. Nie sprowokujesz mnie do rozmowy, bo z takimi, jak ty się nie rozmawia. Szkoda, że nie wiecie oboje jacy jesteście żałośni i co ludzie o was mówią śmiejąc się do łez.
No tak. Czyli postu nie podasz. Myślisz, że jesteś taki sprytny, a tak łatwo złapać cię na kłamstwie :)
Teraz czekam kiedy ciemniak nazwie mnie paranoicznym dzieciakiem, bo to jego linia obrony, że źle mogą o nim pisać tylko jakieś chore dzieci. Nie jestem dzieciakiem ciemniaku i jeśli ktoś ma na tym forum paranoję, to ty Felka jesteście wzorcami tego schorzenia.
Acha ... czyli jednak nie możesz już podać tego postu ... no tak jak się domyślałem.
Ciemniak13 co sądzisz o łamaniu przez prezesa zakazu wychodzenia w miejsca zamknięte i gromadzenia się?
hehe w punkt!
W taki sam jak te wszystkie twoje teorie :)
Czy to nie dziwne, że nasz forumowy Paranoik wydała z siebie takie posty nawet w święta ? Znowu się zachlał jakimś ruskim bimbrem i wszędzie widzi ciemniaka ?
Hej, Paranoiku, są święta, więc - dla odmiany - nie chlaj od rana :)
Ciemniak daruj sobie. Wszyscy wiedzą że to ty jako gość. Może wypowiedz się w tematach np. co sądzisz o postawia prezesa Kaczyńskiego. Czy nie masz odwagi i jak zawsze tchórzliwie podwiniesz ogon pod siebie?