Dali ku*wa 500+ i 13 emerytury esbecka dziwko zapomniałaś o bez pit dla młodych lemingozo co tylko narzekasz.
ciemniak to ciebie jeszcze dotują czy ty tak z pasji?
Dzieciak, a ty znowu się schlałeś ruskim bimbrem ?
Ale cham, prostactwo się wylewa.
No nie? Pyta na forum o rzeczy, których na forum się nie ustala.
Ustawa o VAT jest uchwała w sejmie. To nie jest sejm, tylko forum.
Kto dał Jarek? Albo głupi jesteś albo naiwny. 21.28
Czyli co Jarek wyjął z kieszeni i Ci dał. No to jak takich mamy wyborców to tego kraju nie odbudujemy.
Z pupy kota wyjął albo jak w tym serialu a dzieci. W piwnicy ma maszynę zmian :)
Pokaż rząd nie korzystający z podatków.
Czyli ta ekipa też bierze z podatków.
Ale Rostowski jednak trochę więcej dla siebie i swoich zatrzymywał z tych podatków.
Bo tak powiedzieli w tv? żeby takie informacje analizować trzeba miec dokladne dane. Przesledz na poczatek tzw. fundacje i ministerstwa od tzw. zarządzania kolorem buraka to dopiero zdasz sobie sprawę jakie pieniądze są wyciągane od obywateli. Tutaj nie chodzi o Pis czy Po czy sumarycznie, bo to czy to, to jest to samo. Nakraść dla swoich zionków, potworzyć rady do zarzadzania niczym, wsadzic tam swoich pociotkow. Chcesz wiedziec jak bardzo robia was? to obserwuj w najblizszych miesiacach gdzie wyladuje Gowin i jego zaufani wspolpracownicy.
Póki Internetu nie było, to tylko rodzina wiedziała, żeś głupi.
Jego to nawet nie tyle co prawda, co tylek.. Od ruchania go przez pis
Jeszcze Ci się nie znudziło koderasto 21:02 ? Zastanawiam się, co w ten sposób chcesz osiągnąć bo z pewnością w ten sposób nie przekonasz nas, głosujących na PIS.
Was nic nie przekona, żadne krzyki czy tłumaczenia nie przekonają was że białe jest białe, a czarne jest czarne.
Fanatycy - was jest parę procent, reszta (wyborców) to koniunktura która przepływa raz tu, raz tam.
Tak, dopóki PIS będzie dobrze rządził nic mnie nie przekona. Śmieszą mnie strasznie ludzie, którzy usiłują wmówić mi, że jest mi źle podczas gdy jest zupełnie odwrotnie. Musicie pogodzić się koderasci z tym, że PIS ma olbrzymie poparcie i to się nie zmieni przy tak idiotycznej opozycji.