Wszystko dają ukraińcom, którzy plują na Polskę
Przypominam, że od 8 lat rządzi PiS. To znaczy, "rządzi". To bardzo długo żeby wszystko zepsuć. I jest, zepsucie totalne.
Totalnie zepsute są głowy opozycjonistów. Polska ma się świetnie.
PiS ma świetnie, bo zarabia na niszczeniu Państwa. Ale to już koniec.
9:27 - cymbałów nie brakuje, którzy ślepo wierzą w rozdawnictwo, które wg nich nie zaważy na przyszłości kraju. Przecież to nic innego jak przekupywanie i kupowanie sobie wyborców. Po co upominacie się o podwyższenie 500+, bo sami przekonaliście się, że ma coraz mniejszą wartość. A przez kogo? Przez decyzje podejmowane przez rząd, wille+, Centralny Port Komunikacyjny, wspieranie swoich organizacji i dojenie z kasy państwa.
A nie cymbały najpierw pytają gdzie pieniądze są zakopane, potem mówią że piniędzy nie ma i nie będzie a później wołają do Kaczyńskiego : dajmy 800 na dzień dziecka. Mają rozmach sk...ny.
Dlatego nigdy więcej takich gamoni z ekonomii jak ci z Pis i PO. Dość już tego nepotyzmu, kolesiostwa i korupcji. Socjalistom mówimy NIE!
O jakich cymbałach piszesz
Mysle ze o tych ci to kupują głosy czy tych co dajà się kupić
Nie pomogły mohery, nie pomogło zabieranie dowodu to teraz od cymbałów wyzywają. Niczego się nie nauczyli więc nie są warci mojego głosu. Nie dla łopozycji.
DOŚĆ!!!
Ani Polska nie ma się dobrze, ani ja. Przez nowy ład płacę 3 tysiące podatku rocznie więcej i jest to pierwszy rząd, który obniżył mi pensję. A Morawiecki bredzi o kwocie wolnej od podatków i zwrotach .
Kupują głosy i tyle kosztem ludzi pracujących bo patologii to w to graj.Dają za darmo
Gościu 10:01 takich tumanów jak ty Tuskowi potrzeba. O jakich darowiznach dla ludzi mówisz? Mozę o tych "dycha starczy"?
Różne są jak widać darowizny: za jedne sie ubliża biednym ludziom, a za inne zatrzymuje CBA
Lepsza Polska Jarosława niż Donalda
To sa fakty
A co będzie? To dopiero czas pokaże
Krzysztof Feusette pyta : to powiedzcie mi gdzie były te pieniądze gdy nie było 500+, 13 i 14. Minister finansów Rostowski gdy przychodził do rządu Donalda Tuska miał długi na około 2,7 mln zł. Gdy odchodził z rządu miał oszczędności 7,2 mln.
A ja pogodzę was wszystkich i napiszę wierszyk brzydki.Sraj Polaku sraj bo to jest twój kraj tyle ci zostało że możesz wysrać się śmialo
Pomagamy się 13 i 14-stki nie co roku, a co miesiąc XD
Lepsza? Jaja se robisz. Zadłużona jak nigdy, skłócona, z niespotykaną nigdy wcześniej inflacją, wielką dziurą budżetową, skłócona z UE, z rozrośniętą do gigantycznych rozmiarów biurokracją, zmieniającym sìe jak w kalejdoskopie prawem, upolitycznionymi służbami mundurowymi, wojskiem bezbronnym i źle wyszkolonym, zniszczoną służbą zdrowia, oświatą i szkolnictwem wyższym, niszczoną przyrodą etc . Tak, to "lepsza" Polska.