Czy polecacie zerówkę w szkole 7 na pulankach zależy mi na jakieś opinie czy warto tam posłać dziecko
A jakieś konkrety można napisać ,plusy minusy
Proszę zapytać rodziców dzieci z obecnej zerówki.Będą najlepszym źródłem wiedzy.
Polecam z całego serca. Ja i moja córka jestesmy bardzo zadowolone.
Zostawcie dzieci w przedszkolach. Niech mają dłuższe dzieciństwo. Do szkoły jeszcze się nachodzą.
Czy do szkoły czy przedszkola dziecko do do zerówki iść musi więc dzieciństwo jest tylko do końca wakacji
Czy do szkoły czy przedszkola dziecko do do zerówki iść musi więc dzieciństwo jest tylko do końca wakacji
Czy do szkoły czy przedszkola dziecko do zerówki iść musi więc dzieciństwo jest tylko do końca wakacji
Czy do szkoły czy przedszkola dziecko do zerówki iść musi więc dzieciństwo jest tylko do końca wakacji
Osobiście uważam ,że dać dziecko do zerówki w szkole było moja najlepsza decyzja.Syn świetnie się odnalazł i nie ma leku ,który towarzyszy dzieciakom przed pójściem do pierwszej klasy
Brakuje młodszej nauczycielki albo pomoc powinna być młodsza czas się zatrzymał.pozdrawiam
Czy bombelki sa chowane bezstresowo szartfomem?