Tak placić komus za wlanczanie muzyki ?,trzeba mieć niepokolei ...Jak wesele to z zespołem,no wiadomo biedaków niestać to musza wybrac DJ
Jak już zespól to na żywo nie udajacy i wlanczający muzykę z laptopa,bo wtedy to lepiej wybrać rzeczywiście DJ ale co to za wesele z Dj? chyba mlodzi sa warci konkretnego jedynego dnia i niewarto robic wesela żeby tylko było i opedzic je tandetnie i po taniości
Dj to na dyskotekę a nie wesele. Bez przesady 21:10.
Ja bym sie wstydzil brac DJ jak wesele z to z pompą i konkretne chyba mlodzi warci są czegos konkretnego,a jak niestac to lepiej zrobic przyjecie przy magnetofonie i niewyrzucac kasy w bloto...
Zespół to min 6 osób. A nie 2 lub 3 podkład gotowiec i karaoke uprawiają. Dobry D j o wiele lepiej poprowadźi imprezę mając dobry przy tym sprzęt.
Sa zespoly 2-3 osobowe ktore też grają na żywo fakt wiekszość to karaoke jak gra to i sie pomyli,to nie norma czy 2 czy 6 osób ,ważne sa umiejetności
Slyszalem 6 osobowy zespól z Lublina bas ,perka tradycyjna itd. i grają z podkladem audio.Także niegeneralizuj.
A Dj na weselu to rzeczywiście obciach,wstyd i hańba
Ważne żeby byl legalny czy dobry?ja bym brał dobry bez laptopów na scenie.Zespol ma grać a nie udawać zreszta łaski nierobi za to przeciez sie placi,a oszustów to sie goni
18:42 to ty bedziesz plakał,zespol może grać gratis w formie wdzieczności dla kolegi
19.28 tak tak, szczegolnie jak ktos podstawiony z US zadzwoni dowiedziec sie o terminy i cennik ;D
BEST to na wesele w stodole:)))raczej...