Przed pandemia US wzywał pary zeby powiedzialy kto grał, robił zdjęcia itp. Dane mieli.z urzedu stanu cywilnego podobno.
Nikt nikogo nie wzywał tylko przychodziło pismo, na które nawet nie trzeba było odpowiadać 14:16. To było pięć lat temu, wiele się zmieniło od tamtej pory.
A szarotką z Bodzechowa to jeszcze coś przygrywo czy instrumenta złożone ?
Stara dziwko ciekawa jesteś?
Wyobraź sobie że grają. Grali u mnie na weselu niecały rok temu, goście byli zadowoleni
17.14 raczej temat sie zaostrzy bo szukaja kasy na socjal wszedzie
ja bym wybrał DJa, dobry DJ nie puszcza tylko muzyki..on prowadzi imprezę, widziałem takich, którzy dogrywają na gitarze do niektórych kawałków czy jeden zasuwał na flecie poprzecznym do paru numerów, jest kontakt z gośćmi i muzyka, której nikt nie popsuje fałszem ... jeżeli już zamiast DJa zespół to naprawdę dobry, a nie zespoły jadące z kartidża i dogrywające na saxie. Zespoły prawdziwe. Z sekcją perkusyjną, z basem, z gitarami , klawiszami itd., które potrafią improwizować i bawić się muzyką na luzie. Improwizacja w muzyce jest miarą dobrego rasowego zespołu.
Druid 09:14 DJ nienadaje sie na wesele a jak juz to dla ubogich poprostu ktorych niestac na zespół.Prawdziwe wesele z pełna pompą żeby sie niewstydzic potem to tylko z zespołem ,by potem niepowiedzieli że ale lipa ich to niestać na zespoł tylko wzieli sobie DJ .
ps.dobre z kartridża ha ha ha tego jeszcze nieslyszałem:)))
09:14 improwizacja na weselu i goście pojda do domu .Wesele to nie koncert z księżyca chyba spadłeś...panie DJ-U...