To jak jechales sam to sobie rzuc kamieniem w swoj pusty łeb jako pierwszy. Ten gosc nie jechal sam, a sam zdecydowal o ich zyciu, bo lubil zapierdalac. Ja tez lubie, ale nie tak by stwarzać zagrozenie dla innych, zarowno pasazerow jak i innych uczestnikow ruchu. Trzeba miec troche mozgu jak sie ma takie hobby.
19; 19 Pomyśl. Przecież ludzie mogą w każdej chwili pojawić się przed tobą. Wtedy może ty uratujesz swoje życie a ktoś całkiem niewinny zginie.
Uszanujcie smierć i przestańcie swoje teorie przedstawia.A ty z 19;15 składając kondolencje rodzinom na tym forum jesteś chyba chory -rodzina w bólu i uważasz, ze siedzi i czyta te wypociny? - żenujące.
Ja szanuję kierowcę MAN-a, który jechał normalnie trzeźwy.
Mogę?
Jaka ty jesteś prowincjonalna gąska 19:38.
Lepiej być prowincjonalna gaska niż tłukiem bez empatii
Szkoda młodych ludzi
Jaki sklep ten gość prowadził, ktoś powie?
Przepraszam... Mogę coś powiedzieć? Tak mnie zastanawia, czy to na pewno był wypadek.........
Jeżeli to prawda, że gość prowadził sklep vape tak? A byłem po godz 11 pod sklepem w poniedziałek a sklep był zamknięty, a jest czynny od 10 zawsze. A wypadek był w poniedziałek o 19...........
To coś musiało się stać wcześniej ;(
2 plus 2???
Ten przy Młyńskiej?
Na Rynku chyba...
Wczoraj ta młoda co zginęła miała urodziny Szkoda bardzo szkoda
Sklep to pewnie starszy a dzieciaki liceum
Sklep z większą trucizną niż zwykłe papierosy.
Aaaaaa
Następny w kolejce do odbioru Nagody Darwina jest gość z pomarańczowego Dodge, prawdopodobne parkującego na Radwana. Ciekawa seria w tym roku - najpierw typ na niestrzeżonym przejeździe kolejowym starający się nadrobić pięć minut nie usłyszał sygnału RP-1 zapodanego przez maszynistę przed przejazdem, w tym tygodniu chłopaczyna z ulepionej bety z nastolatkami na pokładzie był za szybki i wściekły. Ten z Dodgea wyraźnie nie panuje nad jego mocą i jeździ jak wściekły po mieście.
Kolejny ,który jeździ jak poj...my to ciemne Audi (starszy model) na blachach BHA (podlaskie)uwaga na niego, sam osobiście już 2x widziałem to auto w akcji