teren zabudowany -baranie a więc 50km/h a nie prawie 180km/h/linia podwójna ciągła zakaz wyprzedzania! byli tacy co widzieli choćby straż
Dokładnie... Świeczki mu zapalają... Bo Solidarność... Parodia po prostu
Na placu wolności e papierosy vrapshop to był wlasciciel
nie
22:48 może kiedyś przekonasz się na własnej skórze, czy to jest tragedia. Niezły skurwiel z ciebie.
A jak nazwiesz kierowcę, sprawcę wypadku?
Bandyta i morderca.
To on przyczynił się i spowodował tak tragiczny w skutkach wypadek
23:32 Nie raz przeżyłem w swoim życiu smutki z odejścia bliskiej mi osoby, ale rzadko kiedy odchodziła w taki sposób jak poruszany tutaj temat. Nie zmienia to faktu, że w tym przypadku jedynie kogo mi szkoda to kierowcy ciężarówki. On znalazł się tam przypadkiem i to nie jego decyzją było, aby w takiej sytuacji się znaleźć. Co innego ten drugi samochód.
Zawsze jak mówię lub piszę, że przy egzaminie na prawo jazdy powinna być przymusowa jazda na symulatorach WRC to się śmieją. Gdyby jeden z drugim wiedział jak łatwo można stracić kontrolę na jazdą to by może nie cwaniakował. No, ale.. dlaczego ma mi być szkoda ludzi, którzy zrobili to co zrobili? Chcieli to mieli. Owszem. Rodzina przechodzi ciężkie chwilę, ale myślisz, że nie wiedzieli kto z kim się zadaje? A jak nie wiedzieli to jeszcze gorzej dla nich, że nie potrafili uzmysłowić podstawowych spraw swojemu potomstwu.
kiedy pogrzeb D.P.?
Jak miała na imię ta biedna dziewczyna?
Kaja.
"Skurwiel" to akurat nie żyje i już nikogo więcej nie zabije.
Rodzice ofiar wypadku będą dochodzić roszczeń od sprawcy?
ale sprawca tego wszystkiego też zginął... jest możliwość roszczeń z oc lub cywilnego od spadkobierców ? rodziny sprawcy ? serio ?
ze sprawcy oc jak najbardziej wszystkie trzy osoby dostaną odszkodowania.
Trudno powiedzieć, bo tam trzeba parę rzeczy które wykazać, ale na pewno warto próbować.