Miasto pogrążone w żałobie.
Które miasto w tej żałobie pogrążone???
O 9 na Koszarach a o 11 i 13.30 na Piaskach
Nie znam żadnej z ofiar, ale uważam, że kierowca zabił 3 pasażerów i jest mordercą. Fakt - nie powinnam go osądzać, nie wiem jak było i nie znam okoliczności, ale nie potrafię sobie wyobrazić bólu rodziców tych nastolatków.
Jeśli to prawda, że 180km/h. zamiast 50km/h to nie mam litości. Swojej dziewczyny nie wziął na przejażdżkę, tylko młodzież szkolną. Byłoby przynajmniej sprawiedliwie.
Może mało wiedziała
Wtedy gdy sie najmniej spodziewasz
Nagla wiadomosc pchnie Cie nozem
Tepy, znajomy ból
Znow stare blizny sie otworza
Masz rację, ponieważ jestem tego samego zdania co Ty. Jeśli jadąc samochodem mam pasażerów to myślę, po prostu myślę, a to nie boli.Muszę te osoby biezpiecznie dowieźć z punktu a do punktu b bo to nie lalki za przeporoszeniem. Jestem za nie w jakims stopniu odpowiedzialna. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji w swoim życiu, bardzo współczuję tym rodzinom, znajomym itd,to straszna tragedia o ktorej osobiscie też w jakis sposob myślę. Ludzie, wiecej rozumu w tym wszystkim,bo duża część z nas ma rowniez dzieci,ktore kiedys dorosna.... i oby im to bylo dane
Rodzice kierowcy staną kiedyś oko w oko z rodzicami pasażerów.
Nie zazdroszczę.
Chyba nikt im nie zazdrosci. Ale czy ktos może pomyślał, że te dzieciaki w aucie mogły zwracać uwagę na prędkość i miec cos przeciwko....
Ludzie, ile w was nienawiści, najlepiejto oceniać tych, ktorzy juz nie mogą się bronić. Uszanujcie rodziny pogrążone w bólu.
Co trzeba mieć w głowie żeby wioząc troje pasażerów robić z siebie gwiazdora popisywać się i zabrać na pewną śmierć...
Już męczące są te komentarze. Facet jest mordercą, zabił troje niewinnych ludzi i nie ma co drążyć tematu dalej. Mam nadzieję, że kotły są rospalone do czerwieniości !!!
22:18 - jak zmęczony, to nie czytaj :) Po co sobie robić problemy i pod górę? :)
Podobna sytuacja była kilka lat temu w Woli Jachowej. Wtedy w zderzeniu z autobusem PKS zgineło 5 młodych chłopaków z Ostrowca.
Forumowe trolle nie rzucajcie tak oskarżeń i wyzwisk bo nie jeden może być też sprawcą i kogoś zabić..nawet przy najmniejszej prędkości lub rowerem.. nie wiesz jeden z drugim co ciebie jutro może spotkać
Może pomnik postawmy sprawcy. Szczęście w nieszczęściu było takie, że trafili na ciężarówkę i kierowcy poza psychicznymi obrażeniami nic się nie stało. Co byłoby gdyby jechała osobówka z 5 osobowa rodzina? W sumie byłoby 9 ofiar. Wyrazy współczucia dla rodzin, bo młodzi mieli całe życie przed sobą. Nie chcę sobie nawet wyobrażać jaki to ból dla bliskich, a przede wszystkim dla rodziców, braci czy sióstr.
07:19 zgadza się masz racje ale nieporownuj kogos kto pędzi z tak duza predkoscią do kogoś kto sie przewroci na rowerze i zabije.Bo to duza roznica.Ten kto tak pedzi powinien byc swiadomo na co sie naraża ,byle hamowanie i juz to nie takie proste zatrzymać rozpedzone 2 tony na jeszcze sliskiej nawierzchni.Kazdy powinien byc swiadomy tego wielu mlodych niedoswiadczonych ludzi niezdaje sobie sprawy z tego jak latwo jest wpasc w poslizg im szybciej tym mniejsza przyczepnosc.Jak ktos niewie o tym to sa takie tego skutki