miejcie litość, to 10 cm śniegu. Nikt tego nawet nie powinien dotykać a już miauczą roszczeniowcy, że im pada.
Jest zima, to pada.
Idźcie na spacer do parku, zabierzcie dzieci/wnuki na sanki. Cieszcie się odmianą od szarości.
Zimowe buty czy zimowe opony, to chyba normalne przygotowanie do pogody, która co rok o tej porze jest podobna.
Baletki do szafy i po problemie.
Zima drogowców zaskoczyła...O nie tym razem to Zima zaskoczyła kierowców.
Zapomniało się zmienić opon na zimowe, zmienić technikę jazdy. Samochód posiadający wiele systemów bezpieczeństwa nie zastąpi myślenia. Szerokości i przyczepności. ")
Ale ja mam nadal letnie opony, to z czego mam się cieszyć.
Logicznie myślący ludzie zmienili opony na zimowe około trzech tygodni temu.
A co do stylu jazdy, to widzę u niektórych paraliż mózgu i jazdę 30km/h.
Godzina przed 18:00 na rondzie w szewnie policja blokuję droge w kierunku Kielc,a od kościoła jedzie stary dziad bez świateł przez rondo i zero reakcji ze strony policji. Szok ledwo widać auto po ciemku,a policja ma to w dupie.
Ciebie też starość dosięgnie szczylu i proś Boga żebyś w tym wieku srał i nie trzymał się trawy.
Paraliż mózgu to ty masz, dostosuj prędkość do warunków panujących, na drodze. Kierowco bolida.
21:08 debilu zjebany pomyśl zanim coś napiszesz!!! Godzina przed 18 to już jest ciemno i debila który jedzie bez żadnych świateł ty bronisz??? A po drugie szczyla to ci w tych gównach zwanych łbem.