21:21 latem 70max80 można po mieście śmiało jechać. Zimą 40/50max60 śmiało da radę.
A za blokowanie ruchu grozi mandat albo wpierdol.
20:56 żeby się rozwijać musimy równać do lepszych.
A nie lepszych sprowadzać do poziomu debili.
20:56 żeby się rozwijać musimy równać do lepszych.
A nie lepszych sprowadzać do poziomu debili.
23:09 Chyba dawno nie dostałeś gazem po oczach.
Bo 23:09 straszy mnie że będę miał wpierdol.
Większość debili na drodze przydał by się wpierdol,taki aby używali kierunkowskazów,nie wymuszali pierwszeństwa przejazdu, nie pchali się na trzeciego,nie blokowali skrzyżowań i wiele innych ciekawych rzeczy które codziennie widać na Ostrowcu jak łamią prawo w ruchu drogowym.
Wam to się wszystkim styki przegrzewają, ledwo spadnie parę płatków śniegu a już nie wiecie co zrobić za kierownicą. Lata temu były konkretne śnieżne zimy i człowiek nawet na letnich kołach jeździł a dziś auta z milionami systemów, opony zimowe tylko łącznika między kierownicą a pedałami już brak :D
16:32 i tu się mylisz, byłem tu i tam i mogę dużo pisać,ale nie jest to dla mnie priorytetem. Wiele widziałem debili i nadal widzę codziennie na drogach pytanie tylko jedno dlaczego jak taki debil jest za granicą to jeździ przepisowo? Czyżby boi się mandatu w euro? Czy zakazu wjazdu za wykroczenia drogowe w danym państwie?
Powinni Ci prawo jazdy zabrać jak najszybciej z takim podejściem 23:09.
16:37 głupi jesteś. Smierdzisz hamulcowym. Spodziewaj się wpierdolu od normalnych kierowców za blokowanie ruchu.
Normalny kierowca, jeździ normalnie, emocje ma normalne i normalnie zachowuje się na forum a nienormalny używa wulgaryzmów i gróźb pisząc teksty typu dziś 02:22
Ten nienormalny zapewne: w czasie jazdy łeb ma schowany pod czarnym kapturem, jeździ czarnym BMW z poprzedniego wieku, końcówka tłumika dospawana z rury kanalizacyjnej wielkiego fi, auto pierdzi jak krowa prowadzona na rzeź.