dawno bo sie ścieraja zimówki,a za rok kupisz
Wielosezonowe, zakup 3 lata temu.Na początku z dużym dystansem podchodziłem do takich opon, ale po trzech latach stwierdzam, że to doskonały wybór. Vredestein 450 zł/szt.
Jezeli wymienia sam u siebie w garazu lub na podwórku to jakim mandatem,puknij się
Wymieniłem sam 2 dni temu juz te mandaty to chyba wam się śnią i w głowie wam wywracają mózgi
sam zmieniłem właśnie i mam z głowy.
Oczywiście że zmienione kurde ludzie nie dajcie się zwariować bo nie długo to będziecie musieli pisać do policji sma czy możecie na kibel iść czy nie
Nie przyjmuję żadnych ich mandatów typu mycie samochodu ,zmiana kół bo robię to sam na własnym podwórku,idioci ,niedługo to trzeba zgłaszać kiedy srać
Nie wolno myć auta u siebie na podwórku. Woda z detergentami idzie w glebę i zanieczyszcza. Lepiej żeby nikt cię nie przeskarzyl.
Mniejszy jest za to mandat niż za mycie teraz na myjni.
Idioci puste łby.
Piepsznięci ,już wam mózgi ten korona zlasował.A wolno si srać debilu,konfidencie?Skarż i dzwoń
Dlaczego od razu wyzywasz? Napisałam tylko informacyjnie,że nie wolno. W którym miejscu dałam do zrozumienia,że przeskarzę? Jesteś bardzo wulgarny.
Zmieniłbym, ale boję się, że rządowa policja da mi mandat jako, że to nie jest tzw. pierwsza potrzeba