Mnie nie leczył ale tobie by się leczenie napewno przydało.
Pewnie stwierdził ze twój przypadek jest nieuleczalny.
Pójdziesz to sobie pogadacie. Zdrowia życzę.
Ja nie muszę,nie mam pierdolca jak ty psychopato.
Każdy chory psychicznie twierdzi że jest zdrowy i nie musi iść do lekarza. Twój przypadek to potwierdza.
Stalin tez ze wszystkich swoich oponentów robił psychicznie chorych,stare i nie modne komuszy psychopato.
Choroba postępuje jak widać.
Widaać,widac psychopato.Już po nocach nawet nie sypiasz biedaku.
10:16 To częsta nazywanie innych psychopatami może zle świadczyć o stanie Twojego umysłu.
Jego ,nie ich,czytaj ze zrozumieniem.
Otwierałeś już dziś lodówkę ?
Widziałeś tam ciemniaka ?
Zgadza sie 07:51, masz racje.
Nie masz racji obserwator. Ciemniak i Felice bardzo ciekawie pisza, zawsze merytorycznie i z sensem. To, ze bronia sie przed hejtem jest normalne. Nie musicie ich czytac ale tez nie hejtujcie. Kazdy ma prawo wyrazac swoje poglady.
01;09 Anioł nie ksiądz :P
Bzdura. Kazdy normalny uzytkownik forum widzi twoj hejt na tych dwoje. Masz paranoje czlowieku.
Oczywiscie każdy widzi kto tu ma obsesje na ich punkcie.Kolejne zmiany nicków nic nie dają bo twój jad jest rozpoznawalny na kilometr paranoiku.
Niestety ale autor wątku ma rację. Ciemniak w szczególności psuje to forum swoimi wyzwiskami.
Zresztą felice jest nie lepsza ślepo aprobując jego obelgi wobec innych użytkowników forum. Jak to go kiedyś usprawiedliwiała twierdząc że to jest mężczyzna i wg niej to jest usprawiedliwienie jego hejtu. No to uświadomię Cie felice nie jest to żadne usprawiedliwienie chamstwa.