Autor watku ma paranoje i obsesje na punkcie tych dwoje. Powinny zzainteresowac sie nim organa scigania gdyz to, co robi nie jest normalne.
Jednak to ty psujesz to forum,pokazałes własnie po raz kolejny że twój post bez wspomnienia o ciemniaku nie istnieje.
Przecież to wątek o ciemniaku więc o kim mam niby pisać?
Ty tylko i wyłącznie o nim piszesz człowieku.To nie jest normalne.
Jeszcze raz ci napisze bo chyba czytanie ze zrozumieniem po polsku sprawia Ci problem: to jest wątek o ciemniaku więc o kim mam pisać?
Ale ty o czym innym nie potrafisz ,nie zrozumiałes po Polsku?
10;23 Mylisz sie. Serio. Każdy normalny uzytkownik forum widzi, ze to tamci dwoje maja paranoje. I hejtują wszystkich.
Obserwator to kolejne wcielenie paranoicznego dzieciaka.
Jeżeli już ktoś tu ma jakiś związek ze słowami paranoja to jesteś nim ty.
Jak katarynka od rana powtarzasz to samo, to kto tu jest paranoikiem? Tabuny ludzi się wypowiada, że ty i twoja dziewica doprowadzicie do upadku forum, a ty się uczepiłeś jak nie jakiegoś dzieciaka(skąd na forum dzieciaki?)to znowu kogoś innego i bluźnisz, a dziś przecież takie święto, wielebny ojcze.Wy oboje nie macie tu żadnych przyjaciół, bo na to w pełni zapracowaliście oboje, a nie jakichś wyimaginowanych dwóch czy trzech wrogów.Nikt was tu nie chce, rozumiecie to? Zachowujecie się typowo dla psycholi, którzy kucną i myślą, że ich nie widać, a ty ukrywasz nick i udajesz, że nie jesteś ciemniakiem, a Felice udaje, że nie jest Matką Boską Ostrowiecką, bo też ukryła nick. DOM WARIATÓW:))))))))))))))))))))
To mój pierwszy post dzisiaj paranoiku.
To ze ty jestes z domu wariatów 10:36,nie znaczy że wszyscy są.
Nie ma z kim rozmawiać, ludziom bez honoru można pluć w twarz, a oni oboje mówią, że deszcz pada. Zamknąć na Morawach i leczyć w trybie natychmiastowym.
Te twoje tabuny to maks dwie,trzy osoby z paranoja taka jak twoja. Mam dla ciebie zla wiadomosc. Ciemniak i Felice beda pisac dalej, ja do nich dolacze bo lubie dyskusje na poziomie. Twoja frustracja tego nie zmieni. Mozesz co najwyzej ignorowac takie wpisy. Kazdy zas hejt, czy wysmiewanie spotka sie z ostra reakcja i wytknieciem glupoty.
Powiedziała Felka.:::))) a ciemniak jej właśnie przyklaskuje.Piszta do usranej śmierci. Widocznie do niczego innego się nie nadajecie i musicie się na forum dowartościowywać. Już dawno jesteście traktowani jak dwa półgówki, a tolerancja nakazuje mieć litość nad chorymi.Pozwalamy wam pisać do upojenia. Felce najlepiej wychodzi pisanie o sexie, to nie żałuj sobie, dopieszczaj ciemniaka, a my będziemy mieć ubaw.
Dzieciak, ty nie powinieneś być teraz w szkole ?
To ty obrońco pedofilów kościelnych? Sam też nim jesteś?