Po prostu się myję dokładniej i jestem miły dla niej co najmniej miesiąc.
Te zamężne stukają się jak oszalałe. Nie ma z nimi problemu. Wiedzą , czego chcą. Słodkie buziaki dla Was kobietki. Pozdrawiam.
W ostateczności Zębiec, za 5 dych chociaż dżoka opierdoli.
W pierwszej kolejności trzeba sobie zadać pytanie, dlaczego wasze żony unikają seksu?
Jak w domu nie ma co zjeść to trzeba się stołować na mieście !!
A tak poważnie drogie Panie. Większość z nas (mężczyzn) zapiepsza od rana do wieczora żeby Wam i naszym wspólnym dzieciom było dobrze, w zamian od was nie otrzymujemy nic.
Współczuję. Może nie potrafisz zaspokoić swojej żony. A może ktoś inny zaspokaja. Lichy z ciebie zawodnik.
może nie wszystko można mieć za pieniądze. może warto zadbać o miłe słowo a tym bardziej gest.Uważasz że jak przynosi pan kasę do domu to mu się wszytko należy. Biedactwa zaharowane. W pracy to powiesz koleżance komplement a w domu to się buzi nie otworzy tylko szuka pocieszenia na stronach -wiadomo jakich.
A jak radzą sobie panie, którym mężowie odmawiają seksu?
Dobrze że poruszyłas ten temat. Ja jestem właśnie taką żoną która prosi się o sex. I proszę nie pisać że może jestem brzydka albo niepodniecająca. Tak nie jest. Gdy koledzy męża patrzą na mnie świecą im się oczy a mój...
To kopnij w jaja gułaja.
Taak i marszy freda ,zgadza się
Ostatnio w lesie na Zebcu ugryzla mnie w napleta niechconco,ja pierd...ale wyłem jak wilk