Banasia PiS na świeczniku postawił nie licząc się ze zdaniem innych, mieć go teraz sam PiS pozbawi stanowiska - tacy skuteczni w demolowaniu wszystkiego, niech popełnia demolkę na Banasiu - sami
zacofanym to jesteś ty dupku z 12;05 Polska z unii nie wychodzi i wychodzić nie będzie jesteś zakręcony jak słoik dżemu lub twoja kandydatka na kandydata z Pokoalicji
Typowa gadka kodziarska 12:05. To już nawet śmieszne nie jest, jest żałosne i nikt uwagi nie zwraca więc wyluzuj.
10:58 Sądownictwo to niech PiS zostawi w spokoju bo czego ich PiSowskie łapy nie dotkną to wszystko zniszczą,czy to Trybunał Konstytucyjny czy Służba Zdrowia a na stadninach w Janowie i Michałowie skończywszy.
Sądzisz że teraz lepiej funkcjonuje TK?
https://natemat.pl/275387,trybunal-konstytucyjny-z-fatalnym-wynikiem-rozstrzygania-spraw-w-2019-roku
A służba Zdrowia jest lepsza?
https://natemat.pl/290999,dlugi-szpitali-w-polsce-sa-najwyzsze-w-historii-pis-to-ukrywa
Naprawdę warto wszystko przeczytać bo w TVP Ci tego nie powiedzą a tak właśnie wszystko funkcjonuje.
Mam takie pytanie do zwolenników partii przewodniej jeśli chodzi o reformę sądów:
Czy uważacie, że sprawiedliwe i bezstronne jest "wylosowanie" tego samego sędziego w trzech różnych procesach dla osoby, która pozytywnie zaopiniowała awans tego sędziego?
P.S. Wystarczy odpowiedź tak lub nie. (Nie rozpisujcie się w komentarzach, a tamci to robili tak i tak itp).
Dlaczego zwolennicy pisu są agresywni i chamscy, ubliżają i deprecjonują osoby o innych poglądach?
Czemu nazywani są debilami i głupkami? Czy nie potrafią argumentować, tylko wiecznie ubliżać ?
Agresywni są zwolennicy opozycji gościu 12:43. Nic im jednak ta agresja nie da. PIS przeprowadzi reformę sądownictwa, tak jak obiecał swoim wyborcom.
Zapomniałeś jak Donald ze swoimi wspólnikami niszczył Polską gospodarkę Stocznie mieli kupić arabscy szejkowie LOT się nie opłacał, kopalnie zamykano,huty za grosze sprzedawano,produkcja była nie opłacalna zabrano pieniądze z OFE przy przelewie od ZUS zginęło !8 mld.Na studia medyczne przyjmowano bardzo mało studentów a najważniejsze pieniędzy brakowało na doinwestowanie służby zdrowia przez 8 lat nie wprowadzono żadnej reformy służby zdrowia tylko prywatyzowano co lepsze przychodnie i szpitale ,dofinansowano TVN,Polsat, i wyborczą wykupując za duże pieniądze reklamę żeby mieć przychylność ty mediów.
Czarny, brakuje mi Twojej "poezji". Brak weny twórczej czy cuś?
Czarny,dlaczego piszesz o poprzednikach?PiS dlatego wygrał wybory aby to zmienić,pisz o teraźniejszości i wreszcie zapomnij o poprzednikach.Nudne staje się to "..bo poprzedni rząd, przez 8 ostatnich lat...". Przeczytałeś te linki wklejone o 12:31 ? Odnieś się do nich czy to prawda czy też nie,jakie masz swoje zdanie odnośnie tych sytuacji i nie pisz o poprzednikach.
Nie może pisać inaczej, bo tak miał w przekazie dnia i musi się tego trzymać. Oni tak lubią sięgać do czasów MieszkaI, aby usprawiedliwić swoje dziadostwo. Strasznie to infantylne. Jak dzieci w piaskownicy - kopnąłem Stasia, ale on się pierwszy pluł.
Pewnie nie przeczytał - bo to wymaga zrozumienia, zresztą jak każde czytanie.
Ja wam przytaczam jak było za waszej i kochanej przez was Pokoalicji jaką pogardę miał Donald do swoich przeciwników jakie było złodziejstwo nepotyzm,korupcja,sprzedawanie własnego kraju i dóbr narodowych,po prostu prywata ja potępiam też tych z PIS co mają lepkie ręce czy złe intencje. i nie mogę niektórych z was zrozumieć kiedy jest czarne a wy mówicie że białe.
zabierzcie się za pieczenie pierniczków jak to robi ten, który kiedyś kazał pracować za miskę ryżu
https://wiadomosci.wp.pl/mateusz-morawiecki-z-rodzina-piecze-pierniczki-6456929243814017a
13:08 - powinieneś zgłosić do odpowiednich służb te kradzieże i korupcję jeśli masz dowody. Jakoś nie kojarzę przez ostatnie 4 lata, żeby kogoś skazano.
Czarny, wiesz jakie są symptomy demencji starczej?Ludzie dotknięci tym schorzeniem pamiętają doskonale wszystko, co wydarzyło się przed wiekami, a nie pamiętają, co jedli dzisiaj na śniadanie. Badał Cię ostatnio jakiś lekarz? Mam uzasadnione powody, aby podejrzewać u Ciebie tę chorobę. Może jakieś leki pomogą i przypomnisz sobie wszystkie bieżące afery, będące udziałem obecnie rządzących. Rozumiesz, to tak jak z tym śniadaniem......
Czarny, i znów piszesz o poprzednikach,miałeś się odnieść do linków. Żenada...
Piszesz o LOT,to poprzedni rząd przygotował plan naprawczy który został wdrożone,to nie zasługa Pisu tak jak Ci mówią w TVP:
https://www.fly4free.pl/komisja-europejska-zatwierdzila-pomoc-publiczna-dla-lot-u/
Słuchajcie nie piszcie co było . PiS obiecał , ze będzie inaczej s tymczasem jest gorzej . Wraca komuna .