Jak mówił dr. Sztrosmajer:"gdyby głupota mogła latać, to ty Czarny fruwałbyś jak gołąb".
Gdyby głupota umiała fruwać niebo nad Ostrowcem byłoby czerwone:))
no przecież jest czasem.czerwone po opryskach
15:48 Podpierasz się Niemcami i Francją bo taki Ci propaganda PiSowska powiedziała,to przeczytaj ten artykuł uważnie to zobaczysz różnicę.
Nie przeczyta, bo to zbyt trudne. A jeszcze ze zrozumieniem, to wręcz nieosiągalne do przeczytania dla tych wyznawców.
13:53 Pisderasto,ja szanuję wolę ludu choć 57% obywateli jednak na nich nie zagłosowało a jeżeli te reformy mają tak wyglądać jak w poniższych linkach po 4 lata rządzenia to sorry a każdy ma prawo o tym mówić a wyborcy PiS powinni powiedzieć "sprawdzam i rozliczam za oddany głos"
https://natemat.pl/290999,dlugi-szpitali-w-polsce-sa-najwyzsze-w-historii-pis-to-ukrywa
https://natemat.pl/275387,trybunal-konstytucyjny-z-fatalnym-wynikiem-rozstrzygania-spraw-w-2019-roku
biurokracja sie rozrasta, bolszewizm też
Zagłosowała większość więc reformy są uzasadnione.
reformy tak ale nie deformy, najważniejsze kto liczy głosy w ameryce
antek co ma kosa do k..... Jak chcesz pisać to pisz poważnie 17;43. Gościu z 17;20 ja czytam i piszę ze zrozumieniem i nie jestem jeleniem jak ty.Ja widzę dużą zmianę na lepsze za PIS nie tak jak ty wzdychasz do Pokodziarzy i ta wiara ci rozum poparzy.
Czerwona szczujnia odżyła gdy do sejmu wróciła teraz nazwę na Nowa Lewica zmieniła i o swoich wrednych osiągnięciach zapomniała jak Polaków do więżeń wsadzała i w tył głowy im strzelała.Teraz na forum bryluje i głupie wpisy lansuje że jest za demokracją i jej pilnuje jak antek co je tu w postach wypisuje.
Również widzę zmiany na lepsze, PIS bardzo dobrze rządzi, dlatego mają kolejną kadencję.
to ty jesteś ślepy mocno, jedz więcej marchewek !
17.39 zaglosowało 57% z 50ciu paru % uprawnionionych do glosowania bo taka byla frekwencja takze 1/4 ogółu to zadna wiekszosc
Baranom którym nie chciało się ruszyć dupy do wyborów powinno się odebrać prawa obywatelskie a nie cierpieć z powodu ich narzekania po przegranej.Jakiż to argument że tylko 1/4 ogółu.Że niby te 3/4 były przeciw PIS? No toś mie zaimponował.