Wszystkich , ktorzy popierają PIS życzę wszystkiego dobrego ,
. Byście nie musieli pracować i mieki darmowe świadczenia od państwa i wolny wstęp na termy Rydzyka , byście przestali zazdrościć sąsiadom . Życzę przeczytania wreszcie choćby jednej , nawet krótkiej , książki . Małych kolejek w bibliotekach. Poszerzenia i tek ogromnej wiedzy o trójpodziale władzy i kodeksach prawniczych . By w Ostrowcu powstają kawiarnia w której wracając z huty z roboty, czy z ze stolarni będziecie mogli analizować ustawodawstwo krajowe i unijne .
DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA
POPIERAM PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I JESTEM Z TEGO POWODU BARDZO DUMNY ŻE POTRAFIĄ RZĄDZIĆ
JEŚLI NIE PODOBA SIĘ TO WYJEDŹ Z TEGO KRAJU
Również popieram Prawo i Sprawiedliwość, jestem bardzo zadowolony z ich rządów i mam nadzieję, że nie dadzą się opozycji. Za życzenia oczywiście dziękuję, wszystkie się już dawno spełniły.
Tylko, że te życzenia teraz będą w formie talonów, ale kto by się tym przejmował, jak jest szczęśliwy;-)
Talony to może Tobie dadzą na rozum 16:58, o ile się załapiesz bo nie każdy przypadek się kwalifikuje.
Nie zapominajmy o rozliczaniu talonów z każdego grosza. Teraz dopiero będzie porządek.
Ja nie jestem zadowolony bo za takie pensje to tyko wegetacja, dzieci bez przyszłości 500 plus na tydzień leczenia wystarcza. Brak dobrej organizacji i lekarzy majacych pojecie co robia i mowia do tego brak odpowiedzialnosci za bledy doprowadzając do kalectwa. Sądy nie mające nic wspólnego że sprawiedliwością i bezprawie na kazdym kroku oraz urzędnicy, ktorzy nie znaja przepisow i wprowadzaja petentow w błąd.
Jest dużo lepiej niż było 09:10.